KVO LUN sekcijska garažna vrata i automatizacija kolnih prilaza

KVOLUN D.O.O. proizvodi vrata od visoko kvalitetnih materijala kao što je u narednom tekstu opisano:

SEKCIJSKI PANELI su debljine 40 mm, izolirani ekstrudiranom poliuretanskom pjenom, obloženi pocinčanim, plastificiranim limom, koji pružaju odličnu toplinsku izolaciju. Koeficijent prolaza topline iznosi k=0,95 W/m2K.

BRTVE su otporne na zaleđivanje i vremenski trajne što je bitno za kvalitetni rad vrata.

VODILICE su izrađene od pocinčanog čeličnog lima debljine 2 mm, što daje potrebnu čvrstoću vrata .

OPRUGE za balans vrata izrađene su od čeličnih žica sa minimalno 15 000 ciklusa, pa na više, ovisi o proračunu računala.

MOTORI su protuprovalno zaštićeni rolling kodom, te imaju na sebi mogućnost digitalno upravljanje silom. Motori se mogu ugrađivati s daljinskim upravljanjem, magnetskom petljom, senzorima, putem kartice ili sa zidnim prekidačem pomoću kojeg se vrši podizanje ili spuštanje vrata. U slučaju nestanka električne energije vrata se mogu podizati alternativnim izvorom energije (baterije) ili ručno.

Na raspolaganju imamo više različitih modela motora. Uz njih još se mogu ugraditi senzori, koji služe za sigurnosnu kontrolu prolaza.

Sva vrata mogu se isporučiti u veličini i širini koju Vi želite. U standardnoj boji koja je bijela, a sve ostale boje se mogu dobiti samo po dogovoru. Što se tiče prozora, imamo više modela, tako da je na Vama da si odlučite kako bi Vaša vrata izgledala. Sekcijska vrata otvaraju se podizanjem vertikalno pod strop i time omogućuju maksimalnu iskoristivost prostora.

MOTORI ZA KLIZNE OGRADE podijeljeni su po težini vrata od 300kg, 500kg, 700kg, 800kg, 1200kg, 2000kg, 4000kg na kojoj se vrši automatizacija. Uz automatizaciju Vam nudimo još i popratni materijal koji se sastoji od: signalne lampe sa antenom, par senzora, zubne letve i naravno motora sa daljinskim predajnikom. Svi navedeni materijali se mogu kupiti i pojedinačno. Otvaranje se može izvršiti putem kljuca, tipkala, magnetnom karticom, magnetnom petljom, daljinskim predajnikom i putem senzora.

MOTORI ZA KRILNE OGRADE se dijele na:

električni i hidraulični motor pokreću krila teška od 200-800 kg, s time da krila mogu biti duga od 1.8m, 2m, 2.5m, 3m, 3.5m, 5m. Motori mogu otvarati vrata ako su postavljani u podu, kao ruke i kao škare. Glavna razlika između električnog i hidrauličnog motora je da hidraulični motor ima puno veći broj otvaranja. Otvaranje se može izvršiti putem kljuca, tipkala, magnetnom karticom, magnetnom petljom, daljinskim predajnikom i putem senzora. U kompletu za krilnu ogradu Vam nudimo: /2/ dva motora (za svako krilo po jedan), signalnu lampu sa antenom, par senzora i daljinski predajnik. Svi navedeni materijali se mogu kupiti pojedinačno.

BARIJERE (rampe za kontrolu kolnog prolaza) koji se sastoji od kucišta za rampu i same rampe koja može biti u dužini koja je vama potrebna.

STUPICI za parkirna mjesta su predviđeni da čuvaju parkirna mjesta.

Hidraulični je pokretan i vrlo je soficiran. Kako bi došli do svog parkirnog mjesta stupići možete spustiti pomoću daljinskog predajnika, kljuca, magnetne petlje

U ponudi imamo i klasične stupice koji mogu biti u narančastoj boji ili pocinčani, sa sistemom zaključavanja na lokot ili na bravicu.

Copyright by KVOLUN © 2012 Uvjeti korištenja