KVO LUN sekcijska garažna vrata i automatizacija kolnih prilaza

Motori za industrijska sekcijska garažna vrata su protuprovalno zaštićeni rolling kodom, te imaju na sebi mogućnost digitalno upravljanje silom. Motori se mogu ugrađivati s daljinskim upravljanjem ili bez, sa zidnim prekidačem, sa šifrarnikom, magnetnom petljom ili vlastitim telefonom pomoću kojeg se vrši podizanje ili spuštanje sekcijskih industrijskih garažnih vrata. U slučaju nestanka električne energije sekcijska industrijska garažna vrata se mogu podizati i ručno ili sa lancom s tim da ima mogućnost ugradbe baterija za nesmetan rad i pri nestanku električne energije. Na samom industrijskom motoru postoji sistem koji omogućava deblokadu vrata od motora radi mogućnosti podizanja industrijskih sekcijskih garažnih vrata ručno. Na raspolaganju imamo više različitih modela industrijskih motora za industrijska sekcijska garažna vrata. Modeli mogu ovisiti o različitoj veličini industrijskih sekcijskih garažnih vrata, o različitoj izvedbi industrijskih sekcijskih garažnih vrata, o vrsti otvaranja industrijskih sekcijskih garažnih vrata. Uz industrijska sekcijska garažna vrata još se mogu ugraditi senzori, koji služe za 100 % sigurnosnu kontrolu prolaza kroz industrijska sekcijska garažna vrata. Isto tako svi motori za industrijska sekcijska garažna vrata imaju mogućnost ugradnje signalizirajučeg javljanja da su industrijska sekcijska garažna vrata u funkciji , te da obavještavaju druge sudionike da se industrijska sekcijska garažna vrata spuštaju odnosno podižu ( signalna lampa). Isto tako sigurnosno svijetlo može signalizirati da će se industrijska sekcijska garažna vrata početi za par sekundi spuštat . Industrijski motori za industrijska sekcijska vrata rade se u monofaznoj i trofaznoj izvedbi tako da mogu podignuti vrata i za običnog malog čovjeka nevjerojatnih dimenzija (napominjem da trofazni motori ne mogu raditi na baterije)

Sva industrijska sekcijska garažna vrata mogu se isporučiti u veličini i širini koju vi želite. U standardnoj boji koja je bijela, a sve ostale boje se mogu dobiti po dogovoru.

Što se tiče prozora , imamo više modela ,tako da je na vama da se odlučite kako bi vaša sekcijska industrijska vrata izgledala.

Ako nemate nikakav poseban ulaz na vaša industrijska sekcijska garažna vrata se treba staviti vanjska brava za ulaz u garažu pri nestanku električne energije ili jednostavno se može ugraditi mala vrata u sekcijskim industrijskim vratima ta mala vrata mogu imati visoki i niski prag koji omogućuje ulazak bez podizanja cijelih vrata , čime štedite vrijeme i novac . industrijska Sekcijska garažna vrata otvaraju se podizanjem vertikalno pod strop i time omogućuju maksimalnu iskoristivost prostora. ako nemate uvijete za podizanje sekcijskih vrata pod strop ima više drugih mogućnosti da se sekcijska vrata otvore. Kao vrata koja prate liniju krova , vrata koja se podižu vertikalno gore a zatim nastavljaju sa vašim krovom pratit liniju ili jednostavno otvaranje na stranu ako imate problema recimo kao kranske dizalice unutar vaših prostora .

Vrste industrijskih sekcijskih garažnih vrata:

 Sekcijska industrijska garažna vrata drvena

 Sekcijska industrijska garažna vrata aluminijska

 Bočna sekcijska industrijska garažna vrata

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata sa prozrakama

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata sa pvc prozorima

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata kombinirana

Na vama je da si želite priuštiti sekcijska garažna vrata po Vašoj mjeri, a na nama je da Vaše zahtjeve ostvarimo.

Copyright by KVOLUN © 2012 Uvjeti korištenja