KVO LUN sekcijska garažna vrata i automatizacija kolnih prilaza

Motori su protuprovalno zaštićeni rolling kodom, te imaju na sebi mogućnost digitalno upravljanje silom. Motori se mogu ugrađivati s daljinskim upravljanjem ili bez, sa zidnim prekidačem, sa šifrarnikom, magnetnom petljom ili vlastitim telefonom pomoću kojeg se vrši podizanje ili spuštanje sekcijskih garažnih vrata. U slučaju nestanka električne energije sekcijska garažna vrata se mogu podizati i ručno, s tim da ima mogućnost ugradbe baterija za nesmetan rad i pri nestanku električne energije. Na samom motoru postoji sistem koji omogućava deblokadu vrata od motora radi mogućnosti podizanja sekcijskih garažnih vrata ručno.

Na raspolaganju imamo više različitih modela motora za sekcijska garažna vrata. Modeli mogu ovisiti o različitoj veličini garažnih vrata, o različitoj izvedbi sekcijskih garažnih vrata, o vrsti otvaranja sekcijskih garažnih vrata.

Uz njih još se mogu ugraditi senzori, koji služe za 100 % sigurnosnu kontrolu prolaza kroz sekcijska garažna vrata. Isto tako svi motori za sekcijska garažna vrata imaju mogućnost ugradnje signalizirajučeg javljanja da su sekcijska garažna vrata u funkciji

, te da obavještavaju druge sudionike da se sekcijska garažna vrata spuštaju odnosno podižu ( signalna lampa). Isto tako sigurnosno svijetlo može signalizirati da će se sekcijska garažna vrata početi za par sekundi spuštati.

Sva sekcijska garažna vrata mogu se isporučiti u veličini i širini koju vi želite. U standardnoj boji koja je bijela, a sve ostale boje se mogu dobiti po dogovoru.

Što se tiče prozora , imamo više modela ,tako da je na vama da se odlučite kako bi vaša vrata izgledala.

Ako nemate nikakav poseban ulaz na vaša sekcijska garažna vrata se treba staviti vanjska brava za ulaz u garažu pri nestanku električne energije.

Sekcijska garažna vrata otvaraju se podizanjem vertikalno pod strop i time omogućuju maksimalnu iskoristivost prostora. S tim ako nemate uvijete za podizanje sekcijskih vrata pod strop ima više drugih mogućnosti da se sekcijska vrata otvore.

Vrste sekcijskih garažnih vrata:

• Rezidentna sekcijska garažna vrata

 Sekcijska garažna vrata PVC

 Sekcijska garažna vrata drvena

 Sekcijska garažna vrata aluminijska

 Bočna sekcijska garažna vrata

 Industrijska sekcijska garažna PVC vrata

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata sa prozrakama

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata sa pvc prozorima

 Industrijska sekcijska garažna aluminijska vrata kombinirana

Na vama je da imate si želite priuštiti sekcijska garažna vrata po Vašoj mjeri, a na nama je da Vaše zahtjeve ostvarimo.

Copyright by KVOLUN © 2012 Uvjeti korištenja