KVO LUN sekcijska garažna vrata i automatizacija kolnih prilaza

Sekcijska garažna vrata drvena

Sekcijska garažna vrata se sastoje od panela, okova, i ako su automatizirana od motora koji omogućava da sekcijska vrata pritiskom na daljinski upravljač bez problema dižu ili spuštaju sekcijska garažna vrata. I time omogućavaju olakšano korištenje prostorije koja se nalazi u pozadini.

Opis ključnih elemenata od kojih se sastoje sekcijska garažna vrata:

Sekcijski paneli su debljine 40 mm, izolirani ekstrudiranom poliuretanskom pjenom, obloženi pocinčanim, plastificiranim limom, koji pružaju odličnu toplinsku izolaciju.

Koeficijent prolaza topline iznosi k=0,95 W/m2K.

Ima više vrsta vanjskog izgleda sekcijskih panela. Razlika je u motivu koji čini sekcijski panel i boji . mogu isto tako biti i od aluminijskog lima kao i paneli koji se rade od aluminijskih profila te se može umetat razne ispune kao npr. Prozirni plexi mutni , izo varijanta perforirane aluminijske ploče , razni tipovi pletenih mreža ili neki drugi materijali prema vašim željama . isto tako mogu biti od drveta . drveni paneli se prije svega trebaju posebno dogovarati jer oni mogu biti napravljeni od svih vrsta drveta te se mogu umetnuti svi uzorci prema vašim željama .

Brtve su otporne na propuštanje vlage, odlično prianjaju na sekcijska garažna vrata, te isto tako djeluju kao izolator sekcijskih garažnih vrata i garaže i samoga zida i vrata , te su napravljene od vrste gume koja je jako otporna na različite temperature, visoke i niske. Te na UV zrake te tako imaju jako dugačak vijek trajanja .

Vodilice su izrađene od vruče pocinčanog čeličnog lima debljine 2 mm, što daje potrebnu čvrstoću vrata koja je trajna. Same vodilice se rade u nizozemskoj te isto tako zadovoljavaju sve evropske norme kvalitete . to je za nas naj bitnije da ne počnu korodirat inače garancija na okov je 10 god

Više

Copyright by KVOLUN © 2012 Uvjeti korištenja